Lämmön talteenotto

Onko makuuhuoneissa tai keittiössä liian kuuma ja huono ilma? Kun taas olohuoneessa tai työhuoneessa on liian kylmä? Tämä ilmankierron ongelma on yleisempi kuin uskotkaan!

 

Useissa taloissa energiakustannukset ovat turhan korkeat tarpeettoman lämmityksen ja jäähdytyksen vuoksi. Tähän ongelmaan on ratkaisu, joka ei maksa omaisuuksia tai ole liian vaikea toteuttaa itse. 

Suosittelemme

Ratkaisu ilmankierron ongelmaan ei ole lisätä tai vähentää lämmitystä talossa, vaan jakaa tuotettua lämpöä paremmin huoneiden välillä. Parempi ilmanvaihto on yksi keino hyödyntää lämmönlähteitä koko talon lämmitykseen. Asentamalla Fresh lämmönsiirtopuhaltimen tai kanavapuhaltimen voit hyödyntää talon lämmön ennen sen kulkeutumista ulos talosta. Näin voit hyödyntää jopa 70% lämmöstä. 

 

Alla on valikoima tuotteita, joiden avulla voit säästää rahaa lämmityskustannuksissa ja samalla parantaa sisäilmanlaatua. Valitse tuotteistamme sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu.

 

Lisätietoa ja ohjeita asennukseen ja lisätarvikkeisiin löydät myös Tuotteet-sivuiltamme.  

Intellivent® Celsius™ lämmönsiirtopuhallin
Intellivent Celsius on puhallin, jonka tarkoitus on siirtää huoneessa mahdollisesti olevaa ylilämpöä toiseen huoneeseen ja tasata niiden väl...
 
Valitse
 
TF-puhallinsarja
Irrotettava aksiaalipuhallin takaa suoran ilmavirtauksen ilmanvaihtokanavaan. Tuuletin on helppo puhdistaa avattavan tuulettimen alustan ans...
 
Valitse
 
Näytä kaikki lämmönsiirtoon sopivat tuotteet