Pesutilat ja WC
Olo- ja makuuhuone
Huoneiden välinen ilmanvaihto
Lämmönsiirto
Valitse...

Jälleenmyyjät

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tarvitsetko apua?

Asiakaspalvelu
Kysymyksiä ja vastauksia

Intellivent® Celsius™ - Älykäs ratkaisu lämmönsiirtoon

Kierroslukuohjattu puhallin kuljettamaan ilmaa ja lämpöä huoneesta toiseen. Puhallin on varustettu sisäänrakennetulla säädettävällä elektronisella termostaatilla.
 
 

TF-puhallinsarja

Irrotettava aksiaalipuhallin takaa suoran ilmavirtauksen ilmanvaihtokanavaan. Tuuletin on helppo puhdistaa avattavan tuulettimen alustan ansiosta kanavan sisällä. Puhallin sopii sekä tulo- että poistoilman käyttöön ja se voidaan asentaa pysty- tai vaakasuoraan. Puhaltimeen on merkitty nuoli, joka ke...
 
 

Hiljaisempi• Tehokkaampi • Älykkäämpi

Intellivent® 2.0 on uuden sukupolven ainutlaatuinen kylpyhuonepuhallin, joka tarjoaa paremman suorituskyvyn hiljaisemmalla äänellä! Siinä on älykäs kosteudentunnistus ja se on myös helppo pitää puhtaana.
 
 

Uusi seinäventtiili tuotesarja

TL100DE seinään asennattava korvausilmaventtiili on suunniteltu ylläpitämään jatkuvaa ilmanvaihtoa kodissasi. Venttiilissä on tehokas kondensaatioeristys ja suodatin.
 
 

Ny serie väggventiler

TL80DE dBs är en ljudreducerande väggventil med en mycket diskret design. Fronten är tapetserings och övermålningsbar. Ventilen är försedd med en effektiv kondensisolering, överventilationsskydd och filter. Överventilationsskyddet minimerar energiförlust vid vindpåverkan.
 
 

Uusi TL-DE korvausilmaventtiili

Uusin TL-sarjan korvausilmaventtiili TL-DE on suunniteltu ylläpitämään talon jatkuvaan ilmanvaihtoa. Uusitut suodattimet on tiivistetty ja uudelleenmuotoiltu suojaamaan entistä paremmin ulkoilman hiukkasilta. Venttiilipakettiin kuuluu lisäksi tuloilmanrajoitin ja myrskysuoja.
 
 

Etsi tuotteita

Missä/mihin tarvitset apua?
Millaiseen kohteeseen?
Ratkaisu ongelmaan: